Koristimo kolačiće

Klikom na opciju „Prihvati sve kolačiće“, pristajete na čuvanje kolačića na vašem uređaju kako biste poboljšali navigaciju sajtom, analizirali korišćenje sajta i pomogli u našim marketinškim naporima. Pravila o privatnosti >

Podešavanja kolačića

Centar za preferencije privatnosti

Kada posetite bilo koju internet lokaciju, ona može da skladišti ili preuzima informacije iz Vašeg pretraživača, uglavnom u obliku kolačića. Ove informacije mogu se odnositi na korisnika, njegove preferencije ili njegov uređaj i najčešće se koriste kako bi se osiguralo da internet lokacija radi onako kako korisnici očekuju. Ove informacije obično ga ne identifikuju direktno, ali mu mogu pružiti personalizovanije iskustvo na mreži. Iz razloga što poštujemo pravo Korisnika na privatnost, možete odlučiti da ne prihvatite određene vrste kolačića. Da biste saznali više i promenili naša podrazumevana podešavanja, kliknite na naslove pojedinačnih kategorija. Međutim, blokiranje nekih vrsta kolačića može da utiče na Vaše iskustvo sa internet sajtom i uslugama koje možemo da ponudimo.
Više informacija

Upravljajte postavkama saglasnosti

+ - Strogo neophodni kolačići
Uvek aktivni
Ovi kolačići neophodni su za funkcionisanje internet stranice i ne mogu se onemogućiti u našim sistemima. Obično se postavljaju samo kao odgovor na radnje koje preduzima korisnik, koje podrazumevaju traženje usluga, kao što je podešavanje postavki privatnosti, prijavljivanje ili popunjavanje obrazaca. Možete da podesite pretraživač da blokira ili Vas upozori na ove kolačiće, ali neki delovi sajta neće raditi. Ovi kolačići ne čuvaju nikakve lične podatke.
+ - Kolačići izvedbe
Ovi kolačići nam omogućavaju da brojimo posete i izvore saobraćaja kako bismo mogli da merimo i poboljšamo izvedbu naše internet stranice. Pomažu da se utvrdi koje stranice su najpopularnije i najmanje popularne i da vidite kako se posetioci kreću po sajtu. Sve informacije koje prikupljaju ovi kolačići su objedinjene i anonimne. Ako korisnik ne dozvoli upotrebu ovih kolačića, nećemo znati kada je posetio našu internet stranicu.
Takmičarska zona za mehaničare

Jednostavna pravila

Put do nagrada u ILTRON takmičarskoj zoni uvek je lak! Najvažniji je prvi korak.


Registrujte se

Popunite kratki formular i potvrdite registraciju klikom na link koji ćemo Vam poslati na e-mail adresu koju ste naveli.

Budite aktivni i učestvujte u takmičenjima

Jedno takmičenje mesečno i neograničen broj prijava sastojci su Vašeg uspeha! Zapamtite - ništa se ne dešava „tek tako“ - obasipajte nas zanimljivim fotografijama i dobijte svoje nagrade! Zapamtite: Ovde sve zavisi od Vas.

Osvojite nagrade

Aktivni ste? Iznenađujete li humorom, pronicljivošću i znanjem? Ili ste samo svoji i ovo je Vaša najveća prednost? Ovde se sve računa. Ovi faktori određuju pravac nagrađivanja u našem dvomesečnom takmičenju!

Želite da saznate više? Pročitajte članke u nastavku. Vaše znanje je Vaš potencijal! Srećno!

Kako to izgleda?

Ovo je naše prvo zajedničko izdanje, tako da vredi upoznati naša pravila i kako igrati za pobedu! Klik na dugme „Više“ je u najmanju ruku neophodno!


Više
Garancija dobre zabave i nagrada!

Da li radite u autoservisu, prodavnici ili veletrgovini koja nudi auto delove? Ili ste možda Vi šef i pitate se da li imate šanse da osvojite nagradu? Ovo je mesto baš za Vas!


Više
Pravila

Što bolje poznajete pravila igre, lakše ćete se kretati u FILTRON takmičarskoj zoni. Naglašavamo - ovo je igra za one koji vole da čitaju. Obećavamo - u ovim detaljima nema cake!

 

Više

Kreirajte nalog za takmičenje!

Samo 2 minuta i sa nama ste!

NEMA VREMENA ZA GUBLJENJE!

Upoznajte se sa pravilima, popunite formular za registraciju ili se prijavite sa svojim podacima i uključite u takmičenje koje je u toku! Ne propustite priliku da osvojite nagrade!

VIDEO
+