Koristimo kolačiće

Klikom na opciju „Prihvati sve kolačiće“, pristajete na čuvanje kolačića na vašem uređaju kako biste poboljšali navigaciju sajtom, analizirali korišćenje sajta i pomogli u našim marketinškim naporima. Pravila o privatnosti >

Podešavanja kolačića

Centar za preferencije privatnosti

Kada posetite bilo koju internet lokaciju, ona može da skladišti ili preuzima informacije iz Vašeg pretraživača, uglavnom u obliku kolačića. Ove informacije mogu se odnositi na korisnika, njegove preferencije ili njegov uređaj i najčešće se koriste kako bi se osiguralo da internet lokacija radi onako kako korisnici očekuju. Ove informacije obično ga ne identifikuju direktno, ali mu mogu pružiti personalizovanije iskustvo na mreži. Iz razloga što poštujemo pravo Korisnika na privatnost, možete odlučiti da ne prihvatite određene vrste kolačića. Da biste saznali više i promenili naša podrazumevana podešavanja, kliknite na naslove pojedinačnih kategorija. Međutim, blokiranje nekih vrsta kolačića može da utiče na Vaše iskustvo sa internet sajtom i uslugama koje možemo da ponudimo.
Više informacija

Upravljajte postavkama saglasnosti

+ - Strogo neophodni kolačići
Uvek aktivni
Ovi kolačići neophodni su za funkcionisanje internet stranice i ne mogu se onemogućiti u našim sistemima. Obično se postavljaju samo kao odgovor na radnje koje preduzima korisnik, koje podrazumevaju traženje usluga, kao što je podešavanje postavki privatnosti, prijavljivanje ili popunjavanje obrazaca. Možete da podesite pretraživač da blokira ili Vas upozori na ove kolačiće, ali neki delovi sajta neće raditi. Ovi kolačići ne čuvaju nikakve lične podatke.
+ - Kolačići izvedbe
Ovi kolačići nam omogućavaju da brojimo posete i izvore saobraćaja kako bismo mogli da merimo i poboljšamo izvedbu naše internet stranice. Pomažu da se utvrdi koje stranice su najpopularnije i najmanje popularne i da vidite kako se posetioci kreću po sajtu. Sve informacije koje prikupljaju ovi kolačići su objedinjene i anonimne. Ako korisnik ne dozvoli upotrebu ovih kolačića, nećemo znati kada je posetio našu internet stranicu.
Takmičarska zona za mehaničare

Obrazac za registraciju

Srdačno Vam želimo dobrodošlicu u FILTRON Takmičarsku zonu!

Da biste završili formalnosti, popunite obrazac ispod.

Nakon što ste ispravno popunili, proverite svoj e-mail, gde ćete pronaći poruku sa linkom koji aktivira Vaš nalog u zoni takmičenja - sve što treba da uradite je da kliknete na nju i 100% postanete učesnik.

1Obrazac
za registraciju
2Potvrda
podataka
3Registracija
uspela!
VAŠI PODACI
:
:
:
:
* - Ne zloupotrebljavamo ovaj kanal! Obaveštavaćemo Vas samo o rezultatima, novostima i novim takmičenjima.
:

ŠIFRA
PROVERITE SVOJ PRISTANAK
PROČITAJTE DOLE NAVEDENE INFORMACIJE, POMERITE KLIZAČ PREMA DOLE I DAJTE SAGLASNOST

Potvrđujem da se moji podaci obrađuju na osnovu saglasnosti koju sam dao prilikom pristupanja Takmičarskoj zoni, odnosno u skladu sa čl. 6 sekcija 1 tačka a) GDPR.

Lične podatke dostavljene u vezi sa ovom Takmičarskom zonom će obraditi administrator, odnosno MANN+HUMMEL FT Poland Społka z ograniczoną odpowiedzialnoscią Sp.k. sa sedištem u Gostinju, a njihovi primaoci i subjekti kojima Administrator poverava obradu ovih podataka mogu biti samo subjekti kojima je Administrator zadužio organizaciju i sprovođenje Takmičarske zone.

Administratora možete kontaktirati putem sledeće e-mail adrese marketing@filtron.eu i broja telefona: +48 65 572-89-37.

Lični podaci obrađivaće se za vreme trajanja Takmičarske zone i period koji je neophodan za njegovo popunjavanje, a u slučaju podataka koji su povereni na osnovu posebne saglasnosti za slanje komercijalnih informacija – najduže 10 godina od dana njihovog podnošenja.

Upoznat sam da pored prava na pristup mojim podacima, prava na ispravku, prenos, brisanje ili zahtevanje ograničenja njihove obrade, imam pravo da uložim prigovor na obradu predsedniku Kancelarije za zaštitu ličnih podataka.

Svestan sam da su saglasnosti koje sam do sada dao na obradu ličnih podataka u vezi sa Takmičarskom zonom dobrovoljne, ali njihovo povlačenje ili neizražavanje pristanka rezultira nemogućnošću učešća u Takmičarskoj zoni ili nemogućnošću dobijanja komercijalnih komercijalnih informacija od Administratora (vesti o novouvedenim filterima), o aktuelnim promocijama ili druge komercijalne informacije u vezi sa aktivnostima Administratora). Opoziv saglasnosti ne utiče na zakonitost obavljanja poslova na osnovu ove saglasnosti pre njenog opoziva.

Administrator će vaše podatke podvrgnuti automatizovanom donošenju odluka unošenjem u aplikaciju koja ispituje obim i nivo interesovanja za proizvode Administratora i u cilju utvrđivanja obima saradnje i proizvoda koji bi vas mogli zanimati.

Da biste označili ovo polje, pročitajte gore navedene informacije.

* - Prihvatanje gore navedenih saglasnosti neophodno je za uspešnu registraciju.

1Obrazac
za registraciju
2Potvrda
podataka
3Registracija
uspela!
VIDEO
+