Koristimo kolačiće

Klikom na opciju „Prihvati sve kolačiće“, pristajete na čuvanje kolačića na vašem uređaju kako biste poboljšali navigaciju sajtom, analizirali korišćenje sajta i pomogli u našim marketinškim naporima. Pravila o privatnosti >

Podešavanja kolačića

Centar za preferencije privatnosti

Kada posetite bilo koju internet lokaciju, ona može da skladišti ili preuzima informacije iz Vašeg pretraživača, uglavnom u obliku kolačića. Ove informacije mogu se odnositi na korisnika, njegove preferencije ili njegov uređaj i najčešće se koriste kako bi se osiguralo da internet lokacija radi onako kako korisnici očekuju. Ove informacije obično ga ne identifikuju direktno, ali mu mogu pružiti personalizovanije iskustvo na mreži. Iz razloga što poštujemo pravo Korisnika na privatnost, možete odlučiti da ne prihvatite određene vrste kolačića. Da biste saznali više i promenili naša podrazumevana podešavanja, kliknite na naslove pojedinačnih kategorija. Međutim, blokiranje nekih vrsta kolačića može da utiče na Vaše iskustvo sa internet sajtom i uslugama koje možemo da ponudimo.
Više informacija

Upravljajte postavkama saglasnosti

+ - Strogo neophodni kolačići
Uvek aktivni
Ovi kolačići neophodni su za funkcionisanje internet stranice i ne mogu se onemogućiti u našim sistemima. Obično se postavljaju samo kao odgovor na radnje koje preduzima korisnik, koje podrazumevaju traženje usluga, kao što je podešavanje postavki privatnosti, prijavljivanje ili popunjavanje obrazaca. Možete da podesite pretraživač da blokira ili Vas upozori na ove kolačiće, ali neki delovi sajta neće raditi. Ovi kolačići ne čuvaju nikakve lične podatke.
+ - Kolačići izvedbe
Ovi kolačići nam omogućavaju da brojimo posete i izvore saobraćaja kako bismo mogli da merimo i poboljšamo izvedbu naše internet stranice. Pomažu da se utvrdi koje stranice su najpopularnije i najmanje popularne i da vidite kako se posetioci kreću po sajtu. Sve informacije koje prikupljaju ovi kolačići su objedinjene i anonimne. Ako korisnik ne dozvoli upotrebu ovih kolačića, nećemo znati kada je posetio našu internet stranicu.
Takmičarska zona za mehaničare

Vaša pitanja - naši odgovori

Ovde smo prikupili najpopularnija pitanja i odgovorili na njih, stvarajući priručnik znanja o FILTRON takmičarskoj zoni. Pozivamo Vas da čitate!


Takmičarskoj Zoni može da učestvuje svaki specijalista koji radi u automobilskoj industriji: mehaničar, prodavac, vlasnik auto radionice itd...
NE, svaki učesnik u našoj takmičarskoj zoni može imati samo jedan nalog. Međutim, imajte na umu da na našim takmičenjima možete poslati više od jedne prijave. Na primer, na foto konkursima možete poslati neograničen broj svojih radova.
NE. U našoj takmičarskoj zoni biće dostupne samo poklon kartice za osvajanje. Ne obezbeđujemo novčane nagrade.
Sve nagrade će biti poslate elektronskim putem na e-mail adresu navedenu tokom procesa registracije.
Nakon podnošenja prijave na Konkurs, možete je odmah videti na svom profilu učesnika u kartici „Vaši unosi“, dok će na javnoj površini biti vidljiva nakon prihvatanja od strane administratora u roku od 2 radna dana nakon podnošenja.
Lista dobitnika biće objavljena u roku od 10 dana od završetka prihvatanja prijava na dato takmičenje.
NE. Želimo da nam pokažete tačan filter koji ste pronašli u automobilu kupca, bez obzira na proizvođača. Naravno, takođe se nadamo da ćete prilikom ugradnje novih filtera izabrati pouzdane FILTRON proizvode.
Sve prijave će oceniti nezavisni žiri, koji će uključivati specijaliste iz FILTRON tima.

Kreirajte nalog za takmičenje!

Samo 2 minuta i sa nama ste!
VIDEO
+